Tweelingen

Nieuwe en spannende dingen trekken je aan. Ga voorzichtig om met deze dingen, je kunt jouw partner gemakkelijk op de tenen gaan staan. Openheid is het sleutelwoord in dit geval.

Daghoroscoop Tweelingen Daghoroscoop Tweelingen van woensdag 20/09


OOK EEN DAGKAART OF ORAKEL RAADPLEGEN ?

Boeken over de tarot

BOEKEN OVER DE TAROT

Er zijn vele boeken over de tarot, lenormand en andere orakelkaarten.Ontdek ze in onze boekwinkel en bestel ze direct bij bol.com !

Boeken over de tarot
Keltisch Kruis lenormandlegging

KELTISCH KRUIS LENORMANDLEGGING

Deze lenormandlegging met het keltisch kruis is geschikt voor het stellen van specifieke vragen en inzicht te krijgen in algemene situaties. Leg nu 10 kaarten !

Keltisch Kruis lenormandlegging
Moeder aarde orakelkaarten

MOEDER AARDE ORAKELKAARTEN

Moeder-aarde-orakelkaarten zijn orakelkaarten die geinspireerd zijn op de indianen-cultuur. Klik op moeder-aarde-orakelkaart en ontdek wat uw moeder-aarde-orakelkaart van woensdag 21 december is.

Moeder aarde orakelkaarten

MEER HOROSCOPEN VOOR TWEELINGEN


TAROTKAART GEKOPPELD AAN TWEELINGEN ; 'DE GELIEFDEN'

De geliefden

Elke tweeling is gezegend met een tweeledig karakter, vertegenwoordigd door uw tarotkaart; 'de geliefden'. Keerpunten voor jou bestaan vaak uit de morele keus maken tussen het rechte pad of een minder nobele route. Deze tarotkaart raadt u aan om altijd uw opties zorgvuldig af te wegen het het pad te volgen ingegeven door uw persoonlijke integriteit.

Tarotkaart De geliefden Tarotkaart De geliefden


KLOPTE VOOR JOUW DE DAGHOROSCOOP VAN DE TWEELINGEN ? DEEL HIER JOUW ERVARING !