Maagd

Er gebeuren vandaag onverwachte dingen om je heen. Wees dus op je hoede. Als je accuraat kunt reageren op de veranderende situatie, dan kun je daar zeker je voordeel meedoen.

Daghoroscoop Maagd Daghoroscoop Maagd van woensdag 20/09


OOK EEN DAGKAART OF ORAKEL RAADPLEGEN ?

Jouw persoonlijke tarotkaart

JOUW PERSOONLIJKE TAROTKAART

Jouw persoonlijke tarotkaart bepalen m.b.v. facebook ? Ontdek jouw tarotkaart en deel hem met jouw vrienden ! Wat zegt de tarot jou vandaag ? Maak jouw persoonlijke tarotkaart !

Jouw persoonlijke tarotkaart
Lenormand vierkantlegging

LENORMAND VIERKANTLEGGING

De vierkantslegging met 4 lenormandkaarten kan je helpen jouw situatie te bepalen. Wat is het resultaat, wat houd je tegen en wat helpt om jouw doel te bereiken ?

Lenormand vierkantlegging
Selfcare orakelkaarten

SELFCARE ORAKELKAARTEN

52 praktische manieren om bij te dragen aan je zelfzorg. Iedere orakelkaart daagt je uit om een specifieke actie te ondernemen om de kwaliteit van je leven op een bepaalde manier te verbeteren.

Selfcare orakelkaarten

MEER HOROSCOPEN VOOR MAAGD


TAROTKAART GEKOPPELD AAN MAAGD ; 'DE KLUIZENAAR'

De kluizenaar

Net als 'De kluizenaar' moet je vaak afremmen en in jezelf keren om te focussen op waar het om gaat in het leven. De afbeelding van de oude man op de tarotkaart vertegenwoordigd een persoon die moe is van de buitenwereld. Wanneer hij zich terugtrekt om de geheimen van zijn innerlijke leven te ontdekken wordt hij open en onschuldig als een kind.

Tarotkaart De kluizenaar Tarotkaart De kluizenaar


KLOPTE VOOR JOUW DE DAGHOROSCOOP VAN DE MAAGD ? DEEL HIER JOUW ERVARING !